Име: ВАРНА УТРЕ
Телефони: text to image
Уеб сайт: http://www.varnautre.bg
E-mail: text to image
Отрасъл: Вестници
Дейност:

Сайт с новини от Варна

Ключови думи: новини от варна, новини от добрич, varna, news, туризъм

Услуги


Галерия

ВАРНА УТРЕ

За нас

ВарнаУтре.бг е сайт с новини от Варна. Дотук добре. Но защо утре?

Нали си спомняте онзи стар, но забавен сериал Утрешен вестник? Е, не ни свързвайте с него, защото, опазил ни Господ, да съобщаваме все фатални новини.

ВарнаУтре.бг е адресът на новините. Утре - като утрешния вестник, който ще можете да прочетете още днес. Утре, защото ние имаме лошия навик да знаем днес това, което другите ще научат най-рано утре. Утре - като многобройните проекти за бъдещето на Варна. Защото екипът ни е странна симбиоза между опитни репортери и мечтатели (повечето - и двете).

ВарнаУтре.бг беше създаден от журналистите, които през последните 12 години бяха лицето на вестник 24 часа във Варна. Първите месеци на колебания, финансови неволи и несигурно бъдеще във вихъра на световната икономическа криза принудиха някои от тях да намерят друг източник на препитание, но идеите им, съветите и... критиките, продължават да са безценни за нас.

Благодарим на приятелите, които ни повярваха, и повериха имиджа на бизнеса си на нас. И така ни спасиха от партийни акули и политически хамелeони.

Не бързайте да ни пришивате етикети. Не ни слагайте в кюпа на обезверената гилдия. Защото макар и едва сега, ние решихме да сменим плочата и да счупим статуквото. Но по-добре късно, отколкото никога.

Първо, при нас няма репортери-тамагочита, които след 2 петъка в професията ще я напуснат и пора
ВАРНА УТРЕ
ди тази причина няма да вникнат в нито една тема, в нито един проблем. А липсата на професионална памет ги прави податливи на манипулации, на евтин PR и популизъм.

Затова пък при нас всеки читател е репортер. И ние подхождаме отговорно към него, както към всеки свой служител - държим той да е добре образован за това как функционира градът ни и какви са правата му. А също и да е добре информиран за ставащото всеки ден.

Трудно ще намерите по страниците на ВарнаУтре.бг скрита политическа реклама, защото цената ни е много висока.

Ние разчитаме само на оригинални авторски текстове и обявяваме открита война на copy/paste сайтовете, които не поддържат екипи от репортери, редактори и коментатори, а паразитират на гърба на останалите.

Нашата цел е да загърбим драмите на столичани и да се посветим на новините, които интересуват варненци. Ако ви се чете за софийското парно, забравете за нас.

Нашата цел е да разчовъркаме всяка новина така, че всички кирливи ризи да излязат на светло. Но, предупреждаваме, не търсете тук пикантни слухове без доказателства, с апломб представени за журналистически разследвания.

Кратките месеца от раждането ни през октомври 2009 провокираха колегите от другите варненски медии за сериозни промени. Благодарим им за стремежа да бъдат достойна конкуренция!

Четете ни. Обичайте ни. Мразете ни. Заклеймявайте ни. Пишете ни. И добро утро!



 
Открийте ни в Google+